Ledri përjetëson Poem Blu në trup në mënyrë shumë unike

By

Se Ledri Vula është një baba i përkushtuar, për këtë nuk e kemi as dyshimin më të vogël.

View this post on Instagram

A post shared by Prive.al (@prive.al)

Këtë na e ka dëshmuar në vazhdimësi përgjatë këtyre muajve të parë të ardhjes në jetë të Poem Blu, fryt i dashurisë së tij me partneren Sara Hoxha.

View this post on Instagram

A post shared by Ledri Vula (@ledrivula)

Por, Ledri duket që dashurinë për Poem Blu nuk do e kufizojë vetëm në përkushtim e vepra.

Ai ka vendosur që të shtrenjtën e tij ta përjetësojë në trup edhe përmes një tatuazhi.

Rezultatin final të tatuazhit me emrin e vajzës dhe shenjat e krijuara nga gishtwrinjtw e saj reperi e ka ndarë përmes rrjeteve sociale ditën e sotme. /Prive.al

View this post on Instagram

A post shared by Ledri Vula (@ledrivula)

Artikuj të ngjashëm