Ky ishte reagimi i banorëve pas rikthimit të Azemit në shtëpi (VIDEO)

By

Banorët janë mërzitur për daljen e Azemit.

Por pasi ata panë që Azemi u rikthye ata u gëzuan shumë.

Përqafimet dhe fjalët e mira nuk munguan për Azemin nga banorët.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm