Ky është aplikacioni që po ‘çmend’ internetin!

By

Rrjetet sociale po na marrin shumë kohë të ditës por përderisa në Snapchat, Instagram apo Facebook kalojmë kohë duke parë të tjerët, një tjetër aplikacion që po merr hov është WeTick.

Kjo për faktin se ky aplikacion na ‘lehtëson’ problemet me qëllimin e ‘eliminimit’ të dilemave në çështje të caktuara me ndihmën e ndjekësve dhe jo vetëm.

Në aplikacionin e ri, pjesë e të cilit janë bërë shumë fytyra publike, përmes ‘dueleve’ interesante gjithçka shndërrohet në një eksperiencë shumë atraktive.

Programi i ri është i qasshëm në dy platformat e mëdha, PlayStore dhe AppStore. Një regjistrim do jetë definitivisht hapi i duhur! /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm