Kujdesi për veten ka vetëm një adresë

By

Kujdesi për veten është akoma më i përgjegjshëm kur ju zgjidhni adresën e duhur.

Në një treg të madh ndonjëherë mund të bini pre e një shërbimi jo të denjë. Kjo është arsyeja pse ju gjithherë duhet të zgjidhni klinikën estetike Revita.

Që nga viti 2004 më shërbimet dhe cilësinë që ofron klinika ka vendosur standard në vend e më gjerë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REVITA (@revita_drindent)

Nisur nga trajtimet e vetme të certifikuara nga FDA për largimit e dhjamir si Kybella, trajtimi i lëkurës me mikrogjilpëra si MicroGold dhe trajtimin për rigjenerimin e lëkurës si Profhilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REVITA (@revita_drindent)

Gjithashtu, në klinikë mund të zhbëni edhe vetullat tatu, duke i fshirë ato me laser.

Disa nga trajtimet, tani mund t’i gjeni edhe me zbritje. Mos vononi dhe nxitoni të kapni ofertat më të mira në klinikën Revita. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm