Krijuesi i hitit “I Love Rock N Roll” ndërron jetë shkak i koronavirusit

By

Shkrimtari dhe këngëtari origjinal i këngës ‘I Love Rock ‘N’ Roll’, Alan Merrill, ka vdekur nga  koronavirusi.

Vajza e tij Laura e ndau lajmin, duke thënë se 69-vjeçari kishte qenë mjaft i shëndetshëm për të luajtur shfaqje disa javë më parë.

“Ju nuk mendoni se do të ndodhë me ju ose familjen tuaj të fortë.” shkroi ajo. “Qëndro në shtëpi nëse jo për veten, qëndro për të tjerët. Për babanë tim. Kjo gjë është e vërtetë.”

Alan Merrill

Burimi: BBC

Artikuj të ngjashëm