Kjo ishte kërkesa e fundit e Cimës para se të ndërronte jetë (VIDEO)

By

Nd’rrimi i Natës me Alaudin Hamitin, solli një rrëfim të tre fëmijëve të aktorit të madh shqiptar, Rasim Thaçi – Cima, i cili ndërroi jetë sot një muaj.

Adelina, Burimi dhe Artani treguan shumëçka për babanë e tyre të ndjerë, nga kujtimet që kishin bashkë e deri tek kërkesat e fundit që humoristi i kishte para se të vdiste.

Në videon më poshtë do të kuptoni shumëçka nga jeta e tij si burrë dhe baba i tre fëmijëve të cilët e kujtuan me lot në sy.

Artikuj të ngjashëm