Kjo është balada e re e Sabri Fejzullahut (VIDEO)

By

Sabri Fejzullahu ka publikuar këngën e re.

Projekti I shoqëruar me videoklip quhet “Vula e dashurisë”.

Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar Ilir Berani ndërkaq në orkestrim dhe muzikë ka punuar Wirusi.

Artikuj të ngjashëm