Kim kërkon të jetë legalisht beqare

By

Kim Kardashian është gati të vazhdojë përpara e vetme.

Kim bëri kërkesë për të ndryshuar statusin e saj martesor mes divorcit të saj të vazhdueshëm nga Kanye West të premten, konfirmon një burim për E! News.

Sipas TMZ, dokumentet thonë se Kim dëshiron të bëhet ligjërisht beqare, ndërkohë që ajo dhe reperi vazhdojnë të diskutojnë detajet që kanë të bëjnë me kujdestarinë e fëmijëve dhe ndarjen e pasurisë.

Për më tepër, Kim dëshiron të heqë mbiemrin West dhe të rikthehet në emrin e saj të vajzërisë.

Kim fillimisht bëri kërkesë për divorc duke përmendur “dallimet e papajtueshme” më 19 shkurt. Ajo kërkoi të përbashkëta juridike dhe fizike të katër fëmijëve të tyre, North, Saint, Chicago dhe Psalm .

Megjithatë, deri në nëntor, Kanye po thoshte se ai ende e konsideronte atë “gruan e tij”  duke thënë se “nuk ka dokumente” që vërtetojnë ndryshe.

Ai shtoi, “Unë nuk i kam parë as letrat, as nuk jemi divorcuar… Kjo nuk është shaka për mua. Fëmijët e mi duan që prindërit e tyre të qëndrojnë së bashku. Unë dua që ne të jemi bashkë0.”

Megjithëse Kanye nuk është gati të heqë dorë nga martesa e tij, ylli i Keeping Up With the Kardashians ka filluar të takohet me  komedianin e Saturday Night Live, Pete Davidson.

Një burim i afërt me Kim shpjegoi se ajo “u përpoq për një kohë të gjatë” për ta bërë martesën e tyre të funksiononte, por përfundimisht “arriti pikën e saj të thyer”, dhe tani, ajo është gati të hyjë në kapitullin tjetër të jetës së saj.

Artikuj të ngjashëm