Kim Kardashian dhe raporti i saj famëkeq me Photoshop-in (FOTO)

Të bësh miliona nga imazhi yt Si Kim Kardashian, është afër mendsh që ajo do kujdeset që fotografitë që poston të jenë të kuruara dhe edituara pak edhe me programe kompjuterike. Mirëpo, në platformën ku numëron më shumë se 100 milionë ndjekës, disa lëshime të vogla nuk do ikin pa u vërejtur. E Kim Kardashian … Continue reading Kim Kardashian dhe raporti i saj famëkeq me Photoshop-in (FOTO)