“Këtu askush nuk ia do të mirën askujt më shumë se vetes”, për kë flet Melisa?

By

Melisa ka biseduar Andin për Vedatin dhe disa debate që ajo i pati me të.

Ajo tha së Vedati merakosej për Mbresën se pse qëndronte me të.

“Di të them një gjë që këtu askush nuk ia do të mirën dikujt para vetes”, ka thënë Melisa.

Ndiqni videon për më shumë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm