Këto shenja tregojnë se ty nuk të bëhet më vonë për lidhjen tënde

By

Kur është koha për t’u ndarë?

Kërkimi i shenjave që nuk ju intereson më për marrëdhënien tuaj mund t’ju tregojë nëse keni ende ndjenja për partnerin tuaj ose nëse keni jetuar në një marrëdhënie ku asnjëri prej jush nuk dëshiron të qëndrojë së bashku.

Ju ndaloni së kushtuari vëmendje kur ju kërkojnë të bëni diçka.

A kaloni gjithçka me duke thënë, “Do ta bëj më vonë!”?

Sintonizimi i kërkesës së një partneri për ndihmë është një shenjë e qartë që vërtet nuk ju intereson ngarkesa e tyre e punës në marrëdhënie. Është gjithashtu një shenjë se ju nuk i vendosni ato si një prioritet shumë të lartë.

Duke folur për prioritetet, partneri juaj është diku në fund të listës suaj të prioriteteve.

Kur njerëzit i marrin të mirëqenë të tjerët, ata ndalojnë t’u japin përparësi atyre në tërësi.

Nëse në të vërtetë do të shqetësoheshit për largimin e tyre, do t’i vendosnit në një renditje me përparësi më të lartë.

Seksi me partnerin ju duket si punë.

Dhe rregullisht gjeni arsye pse nuk duhet të flini me partnerin tuaj.

Kjo tregon se ndoshta nuk jeni tërhequr as nga partneri juaj dhe se mund të mos ju interesojë vërtet se si ndihen kur vjen puna te refuzimi seksual.

Nëse është kështu, bëjini një nder partnerit tuaj dhe largohuni.

Kur e shihni partnerin tuaj të mërzitur, ju nuk bëni asnjë lëvizje për ta ngushëlluar.

Edhe të huajt do të silleshin më mirë se kaq në shumë raste, kështu që nëse po silleni në këtë mënyrë, është e sigurt të thuash se nuk u interesuat pak kohë më parë.

Sinqerisht, prania e partnerit më shumë ju mërzit sesa ju emocionon.

Kur nuk jeni të emocionuar se do të takoni partnerin tuaj, ky është një tregues i madh se nuk e doni di dikur.

Fatkeqësisht, është e vështirë t’i rikthehesh kujdesit për partnerin tënd në mënyrën si dikur, kur kjo ka ndodhur.

Gjithçka në lidhje është rutinë.

Gjithçka në jetën tuaj duket sikur është ngecur në përsëritje. Shkoni në shtëpi, përqafoheni, flisni për ditën, shkoni të flini. Nesër e përsërisni. Nuk ka magji në jetën e përditshme dhe nuk ka kthesa të habitshme për të pritur.

Megjithëse rehatia është një shenjë kyçe e një lidhjeje afatgjatë, kjo shkon pak përtej rehatisë. Është një rrëmujë dhe është nga ato që nuk të intereson se duhet ta thyesh.

Ju refuzoni të bëni kompromise

Edhe gjërat për të cilat partneri juaj është fokusuar dëshpërimisht për t’i ndryshuar.

A ua bën dikush këtë njerëzve për të cilët interesohet? Përgjigje: Jo me të vërtetë. Një person që është i gatshëm të bëjë kompromis është një person që kujdeset mjaftueshëm për t’i bërë gjërat të funksionojnë.

Orari juaj tani është i mbushur me njerëz të tjerë.

Nuk duhet të jetë gjithashtu një çështje tradhtie.

Fakti është se kjo është një shenjë delikate që ju nuk jeni më të investuar në marrëdhënie siç keni qenë dikur.

Kur ndaloni së kushtuari kohë për partnerin tuaj, shpesh është një shenjë se po e merrni si të mirëqenë praninë e tij ose se nuk kujdeseni më për të. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm