Këto janë sozitë e disa prej figurave tona publike (VIDEO)

By

Fytyrat publike shqiptare kanë tipare pothuajse të njëjta me njëra-tjerën e po ashtu edhe me ato ndërkombëtare.

Disa nga to ngjajnë shumë e të tjerë ka një ‘hije’ të fytyrës së njëjtë sikurse ata që i shohim vetëm përmes ekranit.

Emisioni Prive në janar të vitit 2013 ka realizuar një material ku ka bërë një përmbledhje se kujt i ngjajnë protagonistët e showbizit shqiptar.

Hashim Thaçi ka ngjajshmëri me aktorin George Clooney, teksa me koleget e tij tipare të njëjta kanë edhe Zana Krasniqi dhe Diana Avdiu.

Krasniqi ngjason me Angelina Jolie teksa Avdiu me Katherine Zeta Jones.

Ndërsa edhe shqiptaret kanë ngjajshmëri, Elvana me miken e saj Jonida Vokshi.

Përpos tyre pjesë e listës janë edhe Dafina Zeqiri, Lufti Haziri, Melihate Tërmkolli, Nora Istrefi, Blerim Destani, Kaltrina Selimi, Tuna, Arta Dobroshi e Isa Mustafa. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm