Këtë s’e paskemi ditur: Këtë talent të fshehtë e paska Zanfina Ismajli!

By

Po të mos ishte në Kosovë, ajo nuk do të bëhej këngëtare por do zgjidhte një profesion krejt tjetër!

Këngëtarja Zanfina Ismaili, si protagoniste e rubrikës 50-të pyetje në Prive këtë javë, tha për veten e saj plot gjëra që s’i kemi ditur.

Ajo tha se e ka shumë të lehtë që të zbulojë gjëra të fshehta për njerëzit dhe ky është një talent që na e ka mbajtur të fshehur.

Zani shtoi se do i shkonte shumë puna e detektives!

Ndiqeni të plotë intervistën:

Artikuj të ngjashëm