Këngëtari i njohur mbyll llogarinë në Instagram

By

Kjo gjë ndodh shumë shpesh dhe tani radhën e pati…

Po! – The Weeknd po sjellë muzikë të re.

Fansat vërejtën se këngëtari 29 vjeçari kishte çaktivizuar llogarinë e tij në Instagram dhe filluan të spekulonin se ai mund të lëshonte së shpejti një album të ri.

Fansat shpresuan se The Weeknd do të lëshonte albumin më 6 qershor por kjo gjë fatkeqësisht nuk ndodhi.

Artisti ka mbajtur një profil të ulët muajve të fundit.

Artikuj të ngjashëm