Ka 12 fëmijë mirëpo aktori i njohur nuk i mban mend të gjithë emrat e tyre

By

Nick Cannon pranoi se do të ketë një “problem” pasi harroi një nga fëmijët e tij kur iu kërkua të emëronte të 12-të.

Ndërsa prezantuesi i “Këngëtarit të maskuar” u përpoq të listonte të gjithë të vegjlit e tij sipas ditëlindjeve për dëgjuesit e “Howard Stern Show” të hënën, ai pa dyshim “e harroi” vajzën Onyx.

“Maroccan and Monroe, të cilat ne i quajmë Roc dhe Roe,” filloi Cannon, 42 vjeç, duke filluar me binjakët 11-vjeçarë të tij dhe Mariah Carey.

Pasi përmendi dy fëmijët e tij dhe të Brittany Bell – Golden, 6 dhe Powerful, 2 – ai shtoi binjakët Zion dhe Zillion, 1, me Abby De La Rosa, si dhe djalin e tij me Alyssa Scott, Zen.

“Dhe pastaj nga atje, Legendary Love,” tha prezantuesi i “Wild ‘N Out” për djalin 9-muajsh të tij dhe Bre Tiesi. “Pastaj është [fëmija ynë 6 muajsh], Rise.”

Howard Stern, megjithatë, e ndërpreu për t’i thënë Cannon-it se ai kishte “gabuar” dhe kishte “harruar” një.

Ish-ylli i Nickelodeon më pas përsëriti emrin e Powerful përpara se të shtonte vajzat e tij përkatëse me De La Rosa dhe Scott: Beautiful, 5 muajsh dhe Halo, 3 muajsh.

Stern më pas theksoi se aktori “haarroi Onyx Ice Cole”, të cilin Cannon dhe LaNisha Cole e mirëpritën në shtator 2022.

“Ah, jo!”, u përgjigj ai. “E dini, e bëra. Më hutove sepse po shkoja me rend!” /Prive.al

Nick Cannon talks into mic

Artikuj të ngjashëm