Je mysliman dhe rri në kafe? Gold AG i mbyll gojën fansit

By

Nuk ka qenë rrallë herë subjekt i debateve nëse një mysliman i devotshëm si ai, duhet të rrijë në vende ku pihet alkool, të bëjë muzikë rap e të mbajë tatuazhe.

Por pavarësisht të gjitha kritikave në adresë të tij, reperi i njohur shqiptar Arian Agushi gjithmonë ka pasur përgjigje të menduara mirë.

Përderisa disa herë i është përgjigjur pyetjes se si mundet një mysliman i përkushtuar të mbajë tatuazhe, kësaj here Gold Ag është përballë me një tjetër pyetje.

Feja islame në të cilën reperi beso, e ndalon konsumimin e alkoolit por edhe të rrihet në vende ku alkooli pihet!

Dhe një fans në Instagram është ai që e ka pyetur: Ti thua se je mysliman por rri neper kafiça?

Por Gold AG i ka kthyer një përgjigje paksa ironike: E ku të rrimë në pemë? – i thotë ai ndjekësit në fjalë.

Më poshtë mund të shihni një video ku Gold flet në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova për fenë dhe tatuazhet:

Artikuj të ngjashëm