Ide efektive se si të dukeni bukur në fotografi (FOTO)

By

Bonie Rodriguez është gazetare që ofron shërbime të personalizuara të fotografisë. Pasioni i saj shkon edhe përtej fotografimit. Asaj i pëlqen t’i mësojë njerëzit se si të jenë fotogjenikë duke përdorur shembuj nga përmbajtja e rrjeteve sociale.

Ajo në thelb ndan këshilla të lehta dhe shpjegon qartë se si të ndiheni dhe dukeni më rehat kur jeni para kamerës.

Nga një ndryshim i vogël i pozës suaj, e deri te përfshirja e disa detajeve domethënëse që e bëjnë fotografinë tuaj të veçantë, Rodriguez ka gjetur shumë mënyra të thjeshta për t’i vënë në funksion gjatë shkrepjes së fotove, në mënyrë që rezultati të jetë me fotografi të shkëlqyera.

Artikuj të ngjashëm