Hapet tele-votimi: “Kë doni ta dërgoni në nominim?”

By

Spektakli ‘Prime’ i Big Brother VIP Kosova ka nisur me hapje të një televotimi.

“Kë doni ta dërgoni në nominim?”, është pyetja për publikun, derisa përgjigjet mund t’i nisi përmes SMS-ve.

Do të jetë në dorën e publikut përzgjidhja e tre banorëve për t’i dërguar në nominim automatik – përpos tri hyrjeve të reja – Mirdonit, Ardit dhe Dj Miss Rose.

Artikuj të ngjashëm