Floriani dhe Endri, miq apo armiq ?!

By

Të dy janë artistët me moshën më të re në skenë. Si të tillë, Floriani dhe Endri kanë një target pothuajse të ngjashëm të fansave që i pëlqejnë dhe i dëgjojnë.

Kjo mund të ketë krijuar përshtypjen se mes dyshes ekziston rivalitet dhe armiqësi.

Por për dëshmuar të kundërtën, Endri dhe Floriani kanë postuar pjesë nga bisedat e përbashkëta në të cilat tregojnë se janë miq.

Madje në planet e tyre është edhe një duet të cilin do e sjellin në të ardhmen. /Prive.al/

https://instagram.com/p/8g3JB0JP-5/

Artikuj të ngjashëm