Flori: Janë munduar të më lumturojnë për ditëlindje e më pas të më shkelin çdo ditë të jetës

By

Flori Mumajesi ka festuar ditëlindjen dje e urimet për të kanë qenë të shumta.

Mirëpo, një ditë më vonë Flori ka bërë një postim jo dhe aq të zakonshëm për evente të tilla.

“Reflektim” shkruan Flori përkrah një imazhi ku ndër të tjera thuhet:

Nuk kam pasur kurrë pritshmëri të mëdha për urime apo surpriza për ditëlindjen time! Kurrë…  Por ja që vit pas viti janë munduar të më lumturojnë e më pas të më shkelin çdo ditë të jetës, janë munduar të më lumturojnë ditëlindje duke më faturuar kosto të mëdha për atë ditë në kurrizin tim çdo ditë të jetës.

E pas kësaj falenderoi ata që e kujtuan dhe e uruan nga zemra./Prive.al

Artikuj të ngjashëm