Fadil Berisha me studio të re

By

Fotografi me famë botërore, Fadil Berisha aktualisht është shumë i angazhuar me Miss USA.

Berisha është fotografi zyrtar i këtij kompeticioni si dhe Miss Universe. Përtej kësaj ai ka realizuar edhe fotografi për shumë revista të njohura në botë.

Të gjitha imazhet zyrtare  të tyre janë realizuar në studion e tij por kjo e fundit tashmë ka ndryshuar.

Një hapsirë e re dhe më moderne do të jetë vendi i ri i punës për shqiptarin e suksesshëm në botë, Fadil Berisha.

Artikuj të ngjashëm