Majki lë repin! (Video)

By

Të martën ka publikuar projektin e tij më të ri të titulluar ‘Dashni’. Kjo këngë për dy ditë nga publikimi regjistroi milionin e parë të dëgjueshmërisë në YouTube.

Për ta promovuar këtë projekt, Majki ishte pjesë e Prive-së ku tregoi të veçantën e projekteve të fundit.

‘Sjena Mo’ dhe ‘Dashni’ kanë sjellur një Majk të ri në industrinë muzikore duke lënë pas vetes termin reper dhe për ta përqafuar atë të këngëtarit.

Këso projektesh do të pasohen edhe në të ardhmen dhe i pari për 2016-tën do të vij në muajt e parë të vitit.

Artisti ka regjistruar shumë demo e këto kanë bërë që ai të mendoj të publikoj dhe albumin e tij të parë edhe pse akoma nuk ka asgjë konkrete në këtë rrugë.

 

Artikuj të ngjashëm