Enur Pakashtica e transformon me zërin e tij “Trëndafil” të Dhuratës e Florit (VIDEO)

By

Thuajse çdo këngë të famshme e ka transformuar në versionin e tij.

Dhe radha i erdhi edhe një hiti të momentit siç është “Trëndafil” e Dhurata Dorës dhe Flori Mumajesit.

Enur Pakashtica e ka realizuar një cover të kësaj kënge gjatë edicionit të djeshëm të emisionit të tij Wazzup.

 

Artikuj të ngjashëm