E do më shumë nënën apo gruan? Albatrit Muqiqi zihet “pick”

By

I martuar prej tri vjetësh ai tani është baba i tre fëmijëve dhe gjithmonë e tregon haptas se është tejet i dashuruar në bashkëshorten e tij Egzonën.

https://www.instagram.com/p/BnbWCt1DXKM/

Këngëtari Albatrit Muqiqi, i ftuar në Nd’rrimin e Natës këtë të hëne do të rrëfejë më shumë nga jeta e tij familjare dhe të qenit baba i binjakëve.

Ndërsa në lojën “Haje ose Thuaje”, ai nga Alaudin Hamiti pyetet se cilën e do më shumë, nënën apo gruan?

Përgjigja e tij është pak befasuese!

Artikuj të ngjashëm