E dëgjuat ‘Ma le’ nga David Dreshaj?

By

Projekti më i ri muzikor nga këngëtari David Dreshaj ka ardhur në fundjavën e kaluar dhe vetëm për pak ditë është kthyer në sukses. Matësi i kanalit youtube vërteton afër dy milion shikime vetëm për pak orë.

Melodia dhe teksti i këngës “Ma le” është punuar nga TONIC & DENK, biti nga DjrBeatz, TONIC dhe BANNZZ prodhuar dhe menaxhmentet Panda Music e Mix nga Niclas Neumann dhe master nga Lex Barkey.

Nëse ende se keni dëgjuar dhe parë klipin ne ju ftojmë që ta ndiqni me volum në maksimun më poshtë.

Artikuj të ngjashëm