Dua Lipa e shqetësuar për situatën në Mbretërinë e Bashkuar

By

Si pasojë e pandemisë edhe Dua Lipa po shqetësohet për situatën në vend dhe faktin që jo të gjthë njerëzit po tregohen të kujdesshëm në parandalimin e përhapjes.

Në një postim në llogarinë e saj në Instagram ajo shkruan:

“Mbretëria e Bashkuar, ne jemi kaq larg prapa në marrjen e masave paraprake … qeveria jonë ka marrë shumë kohë për të na thënë se çfarë duhet të bëjmë për të mbrojtur njëri-tjetrin. Tani nuk është koha për të qenë egoist! Ju lutemi ju lutemi, mendoni për ata që mund të mos jenë në gjendje të shërohen nga virusi, si dhe ju, mendoni për gjyshërit tuaj, mendoni për miqtë dhe familjen tuaj dhe se infektimi i atyre mund të ndikojë në shëndetin e tyre dhe njerëzit përreth tyre. Bëhuni dashamirës + lani duart + qëndroni brenda.” – shkruan këngëtarja.

Artikuj të ngjashëm