‘Dritat’ vjen nga 2po2 dhe Ylli

By

2po2 dhe Yll Limani sapo kanë publikuar projektin e tyre të përbashkët i cili pritet tash e një kohë.

Ndiqeni të plotë më poshtë ‘Dritat’.

Artikuj të ngjashëm