David Guetta ndahet nga e dashura e tij prej shtatë vitesh?

By

David Guetta – krijuesi i hiteve franceze është ndarë nga e dashura e tij aktore shumë më e re, Jessica Ledon, pas shtatë vitesh së bashku.

Çifti filloi të takohej në vitin 2015 menjëherë pas divorcit të tij nga gruaja e tij 22-vjeçare Cathy, me të cilën ai ka fëmijët Elvis dhe Angie.

Jess dhe David shpesh kalonin verën e tyre së bashku në Ibiza – por tani ata po vazhdojnë rrugët e tyre të ndara.

Kjo do të thotë që fansat nuk do të shohin më asnjë foto të çiftit duke pozuar së bashku në Instagram, gjë që ata e bënin shpesh.

Një burim i afërt me DJ tha: “David ishte larguar nga Jess dhe mënyra e tyre e jetesës thjesht nuk ishte më e pajtueshme.

“Ai duhej të ishte në Ibiza gjatë verës për qëndrimin e tij atje, ndërsa ajo ishte në Shtetet e Bashkuara.

“Ata kanë aq shumë histori së bashku sa të gjithë ne rreth tyre menduam se ishin krijuar për njëri-tjetrin, por nuk ka funksionuar kështu”.

“Ata nuk e kanë ndërprerë plotësisht kontaktin, kështu që disa prej nesh shpresojnë se do t’i rregullojnë gjërat”.

“Është një turp i vërtetë sepse ata ishin një çift i mrekullueshëm, por ai nuk po e lë veten të ngecë për gjërat”.

Artikuj të ngjashëm