Dafina e Hose në tjetër nivel: Ja ndikimi i këngëtares tek domenikani

By

Kanë tashmë një periudhë të konsiderueshme bashkë që ka bërë që të kalojnë në tjetër nivel komunikimi.

Dafina Zeqiri dhe Hose Rodriguez tashmë edhe po komunikojnë në gjuhën shqipe!

Momentin e ka ndarë me ndjekësit e saj vetë këngëtarja e hitit ‘Na’ që duket se është e gëzuar me progresin e të dashurit tek gjuha shqipe.

Mbetet të shihet se për sa kohë do ta përvetësojë atë, krahasuar me Dafinën që për vite të tëra nga nisja e karrierës në trojet shqiptare përballej për të mos thënë se akoma vazhdon të ballafaqohet me vështirësi bazike në artikulimin shqip. /prive.al

Artikuj të ngjashëm