Çka ndodh kur njoftoheni me dikë përmes internetit?

By

Njoftimet në internet mund të shkaktojnë një sërë emocionesh, nga pritja e deri tek eksitimi.

Kjo mund të ketë anë pozitive, por faqet e takimeve gjithashtu mund të krijojnë ndjenja të pasigurisë dhe të tilla të refuzimit.

Është vlerësuar se rreth një në katër të rritur vuajnë nga një formë e problem të shëndetit mendor për shkak të njohjes online, shkruan The Sun, transmeton Klankosova.tv.

Sipas ekspertëve, kur ndodhin takimet pas bisedave në internet, ndodh një lëshim i shtuar i hormoneve.

Ata thonë se nëse jeni të varur nga çdo mesazh i dikujt, pajtoheni me të dhe veproni sipas asaj që thonë atëherë kjo është një shenjë treguese e një dinamike të fuqisë që mund të bëhet e dëmshme.
Në këtë rast, sipas ekspertëve duhet të mundoheni të jeni më të distancuar.

Artikuj të ngjashëm