Çka i bleu Sinani – Andrrës për ditëlindje?

By

Në periudhë si kjo që po kalojmë kur përditshmëria na ka ndryshuar në çdo aspekt, përshtatjes me situatën e re nuk i kanë shpëtuar as festat e ditëlindjes.

Festat e mëdha me shumë të ftuar janë anuluar për të gjithë, e sigurisht se e njejta vlen edhe për bukuroshen Andrra Destani.

Bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha mbushi dje 25 pranvera në shtëpi, vetëm me këngëtarin dhe djalin e tyre, Ansin.

Kjo është lënë të kuptohet përmes fotografive në rrjete sociale me ç’rast janë zbuluar edhe dhuratat e Sinanit për bashkëshorten e tij. Një set i vathëve e zingjirëve të shtrenjtë kanë qenë zgjedhja e këngëtarit për bashkëshorten e tij.

Përkundër mungesave të familjarëve dhe miqve, Andrra duket të ketë qenë e përmbushur përgjatë ditës së veçantë me personat e zemrës, dhuratat dhe urimet e shumta që nuk i kanë munguar për asnjë minutë.

Pamjet ua sjell videoja e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm