Cka do bënte Genc Salihu në 24 orët e fundit të jetës së tij ?!

By

Genc Salihu iu përgjigj sonte pyetjeve të rubrikës Kutia në emisionin NIN.

Ai mes të tjerash tregoi se çfarë do bënte në 24 orët e fundit të jetës së tij, cili mëkat e josh më së shumti dhe kë dëshiron ai ta fasionojë.

Përgjigjjet e pyetjeve të lartpërmendura dhe jo vetëm mund t’i gjeni në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm