Cili reper nuk e meriton famën sipas Stresit? (VIDEO)

By

Pyetjeve provokative të emisionit Prive, pak javë më parë iu ka përgjigjur Stresi.

Ai foli për Kejsin por edhe për shumë gjëra të tjera.

Kush kë e la, kush nuk e meriton famën që ka dhe sa të dashura ka pasur?

Shumëçka kuptoni në videon më poshtë.

Artikuj të ngjashëm