Flet Zanfina: Kjo është marrëdhënia ime me Adelinën (VIDEO)

By

Më shumë se çdo herë tjetër, Zanfina Ismaili muajve të fundit ishte në piketë të interesimit nga opinioni publik dhe mediat.

Humbja e papritur e personit të saj të shtrenjtë, jeta pas, rikonsolidimi i forcave dhe një kapitull i ri në karrierë shënuan zhvillime nga këngëtarja.

Por deri sot, që prej zhvillimeve në jetën e saj, Zani nuk erdhi në një rrëfim emocional deri sonte, në Prive.

Këngëtarja e njohur në intervistë për gazetarin Vlorijan Halili flet në lidhje me gjithçka që ndodhi në jetën e saj, përfshirë edhe relacionin me të motrën Adelinën, që u stërpërfol gati me vite të tëra.

Detajet i gjeni në intervistën e mëposhtme. /Prive.al.

Artikuj të ngjashëm