Çifti: E meritojmë të jemi në finale (VIDEO)

By

Pyetja e fundit ka qenë mjaftë interesante për çiftin Adri dhe Iliriana

“A mendoni se është e drejtë të shkoni në finale në kurrzi të tjetër kujt?”, ishte kjo pyetja e fundit drejtuar çiftit.

“Ne nuk jemi duke shkuar në kurriz të tjetër kujt se nëse është fjala për lojën që e kemi bërë me Shqipen ne nuk e mohojm se e kemi bërë”, ka thënë Iliriana.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm