Capital T uron Ditën e Fëmijëve me videon më të ëmbël që do të shihni sot

By

Sot e gjithë bota ka organizuar aktivitete për të shënuar edhe Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve.

Ndër ata që uroi fëmijët duke ndarë edhe edhe një mesazh ishte Capital T.

Ai publikoi një video të shkëputur nga njëra prej shfaqjeve të tij teksa reperi merr në krah një fans të vogël dhe vazhdon performancën e tij.

“GËZUAR DITA NDËRKOMBËTARE E FËMIJËVE ❤️ ne duhet t’i duam ata dhe t’i mbrojmë ata me çdo kusht, sepse ata janë e ardhmja jonë”, shkroi reperi.

View this post on Instagram

A post shared by Capital T (@truekapo)

Dita Universale e Fëmijëve u krijua për të ndryshuar mënyrën se si fëmijët shikohen dhe trajtohen nga shoqëria dhe për të përmirësuar mirëqenien e fëmijëve. E themeluar së pari me një Rezolutë të Kombeve të Bashkuara në 1954, Dita Universale e Fëmijëve është një ditë për të mbrojtur dhe mbrojtur të drejtat e fëmijëve. Të drejtat e fëmijëve nuk janë të drejta të veçanta apo të drejta të ndryshme. Ato janë të drejta themelore të njeriut. Një fëmijë është një qenie njerëzore, ka të drejtë të trajtohet si i tillë dhe duhet të festohet si i tillë.

Artikuj të ngjashëm