Burra të famshëm që ishin të pashëm edhe në rininë e tyre (FOTO)

By

Të famshmit kujdesen mirë për veten dhe kështu arrijnë të qëndrojnë në formë dhe tërheqës edhe në moshën 50, 60 apo 70-vjeçare.

Për të mos folur për pamjen e tyre në rini, shumë prej tyre dukeshin aq të pashëm sa mund të vazhdonim t’i shikonim përgjithmonë.

Për këtë shkak, ne vendosëm të kujtojmë se si dukeshin 19 burra të famshëm kur ishin më të rinj.

Mark Ruffalo


Daniel Day-Lewis


Ben Stiller


Iain Glen


Bill Nighy


Gary Oldman


Peter MacNicol


Dick Van Dyke


Tim Roth


Ted Danson


Simon Pegg


Martin Scorsese


Christopher Plummer


Michael Rooker


Casey Affleck


Kirk Douglas


Clive Owen


Richard Armitage


Daniel Craig

Artikuj të ngjashëm