Blero  i përgjigjet komenteve negative!

By

Emri i Bleros përmendet gjatë gjithë kohës në shtypin rozë. Çdo postim i tij shpërndahet menjëherë në medie.

Pavarësisht kësaj, këngëtari gjatë gjithë kohës është në studio duke punuar për projekte të reja, e nga ‘Elephant’ zgjodhi të bëj diçka ndryshe.

Përmes opsionit ‘Live’ në facebook lexoi disa komente negative dhe kritika nga publiku për këngën ‘1 herë’.

Shumë prej tyre nuk ishin të kënaqur me këtë duet, të tjerë u shprehën se Blero po e zëvendosën Mentor Kurtishin në këngë vajtuse.

Nuk munguan as komentet se teksti i kësaj ka të bëj me jetën personale të artistit.

‘1 herë’ ka pasur edhe kritika pozitive por Blero zgjodhi ato negativet për ti komentuar me shumë spotivitet./Prive

LINKU I KOMENTEVE

 

Artikuj të ngjashëm