Binjakët, gëzimi i familjes Muqiqi

By

Albatrit Muqiqi me prindërit dhe bashkëshorten ishte sonte protagonist në Prive në një intervistë famijare, të parën pas zgjerimit të familjs me rastin e ardhjes në jetë të binjakëve.

Ndiqeni të plotë më poshtë rrëfimin e familjes Muqiqi për Vlorijan Halilin.

Artikuj të ngjashëm