Billie Eilish nis turneun e ri në shtator të këtij viti

By

Billie Eilish po fillon një turne botëror në mbështetje të albumit të saj të tretë, “Hit Me Hard and Soft”, i cili do të publikohet më 17 maj.

Turneu i prodhuar nga Live Nation do të nisë në shtator në Quebec dhe do të vazhdojë në Amerikën e Veriut deri në dhjetor. Në shkurt 2025, Eilish do të godasë Australinë, e ndjekur nga Evropa, Britania e Madhe dhe Irlanda nga prilli deri në fund të korrikut.

Biletat do të jenë në dispozicion për parashitje për mbajtësit e kartave American Express më 30 Prill, me parashitje shtesë gjatë gjithë javës. Biletat e përgjithshme dalin në shitje më 3 maj përmes Ticketmaster.

Eilish po vazhdon partneritetin e saj me organizatën jofitimprurëse mjedisore Reverb në turne, i cili do të reduktojë ndotjen e gazit serrë, do të ulë mbetjet plastike për një përdorim të vetëm, do të mbështesë veprimet klimatike dhe do të përditësojë ofertat e koncesioneve për të promovuar dhe inkurajuar opsionet e ushqimit me bazë bimore me Support+Feed.

Artikuj të ngjashëm