Banorët diskutojnë mes vete për atë që ndodhi mes Shqipes dhe çiftit në Prime

By

Çifti Adri dhe Iliriana kanë vazhduar të diskutojn rreth situatës të krijuar me Shqipen.

Ardi iu ka thënë se nuk kanë ditur ta luajnë lojën dhe se e kanë lënduar Shqipen.

Ndërsa ata kanë treguar se janë zhgënjyer nga Shqipja se i ka tradhtuar.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm