Arta dhe Blasta flasin për qytetin e Ferizajt

By

Arta sot i kishte treguar Blastës se cilat qytete i pëlqejnë në Kosovë dhe ku shkon më shumë.

Ajo e përmendi edhe vendlindjen e Blastës, qytetin e Ferizajt, për të cilin tha se ka qenë disa herë.

Por shtoi se ndonëse ka qenë disa herë nuk është se e njeh mirë qytetin.

Artikuj të ngjashëm