Art Abazi gati projektin e ri!

By

Këngëtari Art Abazi është në finalizim e sipër të projektit të tij më të ri. Janë bërë kohë që për muzikë i beson shijes së tij duke krijuar kështu këngë të pëlqyera nga publiku.

Kënga do të krijohet nga Arti teksa teksti do të ketë fjalët e Albatros Rexhaj.

Ky projekt muzikor do të vizualizohet edhe me klip nga Imagine Films dhe pritet të publikohet gjatë këtij muaji.

Abazi në instagram është shprehur se kjo këngë do të jetë adekuatja për udhëtime të gjata.

Artikuj të ngjashëm