Arsyeja përse i kanë rralluar videot Rinori dhe Njomza

By

Shpejt u bënë një prej çifteve më të pëlqyera online.

Fama për Njomzën dhe Rinorin erdhi për shkak të origjinalitetit por edhe punës së madhe në kanalin e tyre në Youtube që i afroi skajshmërisht me audiencën.

E duket se ritmi i videove të rregullta i ka mësuar “keq” ndjekësit.

Një pjesë prej tyre kanë pikasur faktin që Rinori dhe Njomza nuk po postojnë më aq rregullisht.

Por, mos u shqetësoni! Kjo nuk lidhet për ndonjë arsye tjetër përpos faktit që koha në dispozicion është më e pakët sepse mes tjerash Njomza po hapë sallon bukurie në Zvicër.

Këtë e ka sqaruar Njomza në Instagram duke iu përgjigjur interesimit të ndjekësve të shumtë që mbase edhe mund të kenë hamendësuar për arsyet pse po ndodh kjo.  /Prive.al

No description available.

Artikuj të ngjashëm