Hidhet shorti për “Eurovision 2020”: Ja kur do të garojë Shqipëria

By

Shorti për Eurovision Song Contest 2020 u zhvillua në sallën e qytetit të Roterdamit.

Eurovision 2020 Semi-Final Allocation Draw pots

Pjesa e parë e shortit përcaktoi në të cilën gjysmëfinale secili nga 6 vendet e para-kualifikuar ‘5 e madhe’ (Francë, Gjermani, Itali, Spanjë, Mbretëria e Bashkuar) do jenë.

‘5 e madhe’ + vendi nikoqir (Holanda)

Arilena Ara, e cila u përzgjodh të përqafësojë Shqipërinë në “Eurovision” do të performojë në natën e dytë gjysmëfinale dhe renditet në vendin e 18-të.

Nata e parë gjysmëfinale do të mbahet më 12 maj, nata e dytë më 14 maj, ndërsa finalja e madhe do të mbahet më 16 maj në Roterdam.

Më poshtë mund të shihni listën e plotë të shteteve që garojnë në dy netët gjysmëfinale:

Gjysmë-finalja e parë:

Gjysmë-finalja e dytë:

Burimi: Eurovision.tv

 

 

 

Artikuj të ngjashëm