Anita ka vetëm një këshillë për Santianën pas largimit të Yllit

By

Opinionistja e Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj ka ndarë mendimet e saj në lidhje me lojën e Santianës.

Haradinaj tha se Santianën e sheh si një grua ambicioze.

Më tutje ajo i tha Santianës që të vazhdojë lojën e saj siç është duke e luajtur deri më tani si dhe të mos e mendoj se si po gjykohet jashtë, atë ka kohë ta bëjë kur të dalë nga shtëpia.

E për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm