Alba, Shqipja dhe Blerando komentojnë mesazhet nga Azemi

By

Pas mesazheve të Azemit për banorët, disa prej tyre kanë komentuar se çfarë ka thënë ai për ta.

Alba tha se e di si është ai, e përshëndet dhe e respekton.

Ndërsa Shqipja është shprehur se është duke iu ndjerë mungesa e Azemit dhe se do t’ia kryejë amanetin që ia ka lënë ai.

E Blerando pas fjalëve që i tha Azemi për debate, ai i tha se ka debate të kota që nuk ia vlen të merresh me to.

Por për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm