“Alba Festival” shpall datat e reja, interesimi i audiencës kulminant

By

Me datat 21-23 qershor në Cyrih mbahet festivali ‘open-air’ shqiptar për Zvicër e më gjerë “Alba Festival”.

Ky është festivali më i madh në diasporë në të cilin do të përformojnë 20 yje të muzikës shqiptare.

“Alba Festival”, synon të jetë një pikëtakim për një “miks” të muzikës moderne nga Shqipëria dhe nga Kosova dhe të stabilizohet si një platformë për shkëmbimin ndërkulturor.

Interesimi për të marrë pjesë është jashtzakonisht i madh, ku ka thyer rekorde nga kërkesat e shumta të fansave.

Artikuj të ngjashëm