Alba dhe Blerando përfundimisht sqarojnë ‘keqkuptimet’ me ndërmjetësimin e Santianës

By

Alba dhe Blerando kanë sqaruar keqkuptimet mes njëri-tjetrit me ndrmjetësimin e Santianës.

Blerando i ka thënë Albës që mos të arsyetohet dhe se ka mundur ti thotë se kush është ai.

Ndërsa Alba i ka thënë se ka respekt për Yllin, e më pas edhe Santiana është përfshirë në bisedë duke i treguar Blerandos se Alba nuk ka dashur ti dali muhabeti nga konteksti.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm