“Advanced hair clinic”, zgjedhja ideale për flokët tuaj, flet Big Basta

By

Për ju që keni problem me flokët dhe nuk keni zbuluar ende vendin e duhur për mbjelljen e tyre? Zgjidhja e duhur është “Avanced hair clinic”, vendi ideal për mbjelljen e flokëve tuaj.

“Avanced” ka hapur dyert e saj për ju në klinikën e tyre në Tiranë dhe gjithashtu me zyren e saj në Prishtinë ua bën më të afërt rrugëtimin të gjithë atyre që duan të konsultohen për flokun e tyre.

“Avanced hair clinic” është zgjedhja e duhur për të gjithë ju dhe gjithashtu për Big Bastën i cili ndau eksperiencën e tij në klinikë me emisionin Prive.

Ndiqni videon e përgatitur nga Prive në materialin e mëposhtëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm